Share |

Uutiset

11.2.2023KD:n valtuustoryhmältä kaksi aloitetta kaupunginvaltuustoonLue lisää »23.1.2023Eduskuntavaalikampanjamme alkoiLue lisää »27.1.2022Mikko Almgren aluevaltuustoonLue lisää »

Uusimmat kirjoitukset

  • 13.4.2024 10.43KD Kymen piirin kevätkokous pidettiin ImatrallaLue lisää »
  • 16.3.2024 11.18Äänestä järjen ääntä EurooppaanLue lisää »
  • 17.1.2024 19.14Presidenttiehdokas Sari Essayah vieraili HaminassaLue lisää »

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Mikko Almgren
mikko.almgren(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja
Maaret Lommi
maaret.lommi(at)gmail.com

Sihteeri
Jary Högnabba
kotkankd(at)gmail.com

KD valloitti Karhulan torin

Share |

Maanantai 6.4.2015 klo 17.10 - Teksti ja kuvat: Jary Högnabba


Lauantaina 4.4. KD:n väki valtasi Karhulan torin.

Komea joukko KD:n kansanedustajaehdokkaita sekä tukijoukkoja oli kampanjoimassa Karhulan torilla lauantaina 4.4. Koleahkosta kevätsäästä huolimatta torilla oli runsaasti väkeä. KD:n teltalla kävi koko ajan melkoinen sutina, kun toriväkeä tuli haastamaan ja haastelemaan.

Ehdokkaita oli paikalla kokonaista kuusi kappaletta: Teuvo V. Riikonen Savonlinnasta, (kolmas vasemmalta) Jorma Kaario Kotkasta, Veijo Kilpeläinen Kotkasta, (eturivi vasemmalta) Maiju Hölsä Savitaipaleelta, Pirkko Parjanen Haminasta sekä Kari Tiusanen Kotkasta (oikealla).

kd_karhulan_torilla-101.jpg

Täysi tusina KD:laisia. Se kahdestoista on kameran takana.

Toritapahtuman aikana ehdokkaat ja tukijoukot kohtasivat runsaasti torivieraita. Osa tuli teltalle, osa "pyydystettiin hieman kauempaa. Keskustelua mm. KD:n arvoista ja periatteista syntyi tuon tuosta. Pääsääntöisesti oli huomattavissa, että suurin osa suhtautui KD:n edustamiin arvoihin ja periaatteisiin varsin myönteisesti.

kd_karhulan_torilla-107.jpg

ROHKEUS kohdata ihminen

Toritapahtumassa oli hyvä draivi päällä. Ja täytyy vielä todeta, että KD oli tällä kertaa se suurin puolue - ainakin ehdokkaiden lukumäärän suhteen.

kd_karhulan_torilla-118.jpg

Teltallamme kävi melkoinen kuhina koko toritapahtuman ajan.

Toritapahtumat ovat siitä kiitollisia kampanjointitilaisuuksia, että niissä käy väkeä vauvasta vaariin. Kaikki ikäluokat ovat edustettuina, joten kontakteja syntyy myös laajalla rintamalla.

kd_karhulan_torilla-119.jpg

Esko Almgrenin "verkko" on jälleen singahtanut. Korrektin kohteliasta herrasmiestä on vaikea sivuuttaa.

Tästä tapahtumasta jäi erittäin hyvä mieli koko osallistuneelle KD:n joukolle. Tsemppiä ehdokkaille viimeisille kampanjointimetreille! Tätä kirjoittaessani vaaleihin on aikaa 13 päivää.

kd_karhulan_torilla-115.jpg

Kansanedustajaehdokkaat tuumaustauolla. Vasemmalta: Teuvo V. Riikonen Savonlinnasta sekä Veijo Kilpeläinen ja Jorma Kaario Kotkasta. Vaikka siinähän se hienosti lukee - kampanjaliivissä - sekä edessä, että takana.

Avainsanat: KD, eduskuntavaalit, Karhula, vaalikampanja, KD Kotka,