Share |

Uutiset

11.2.2023KD:n valtuustoryhmältä kaksi aloitetta kaupunginvaltuustoonLue lisää »23.1.2023Eduskuntavaalikampanjamme alkoiLue lisää »27.1.2022Mikko Almgren aluevaltuustoonLue lisää »

Uusimmat kirjoitukset

  • 13.4.2024 10.43KD Kymen piirin kevätkokous pidettiin ImatrallaLue lisää »
  • 16.3.2024 11.18Äänestä järjen ääntä EurooppaanLue lisää »
  • 17.1.2024 19.14Presidenttiehdokas Sari Essayah vieraili HaminassaLue lisää »

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Mikko Almgren
mikko.almgren(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja
Maaret Lommi
maaret.lommi(at)gmail.com

Sihteeri
Jary Högnabba
kotkankd(at)gmail.com

Vaalivuosi koronalla tai ilman

Share |

Maanantai 4.1.2021 klo 18.15 - Maaret Lommi


mikko-maaret.jpgTässä vaiheessa täytyy todeta, että jää nähtäväksemme, kuinka tämän kevään vaalitoimet saadaan toteutettua ja kuinka pandemia saadaan kuriin. Suunnitelmissamme on erilaisia keskustelutilaisuuksia ja ihmisten tapaamisia teillä ja toreilla. Tässä tilanteessa kehotan teitä seuraamaan kotisivujamme www.kdkotka.net , josta löytyvät ajankohtaiset asiat, tapahtumat ja tulevien keskustelutilaisuuksien tallenteet sekä mahdolliset teams -kokoukset tai teams-koulutukset. Olemme myös Facebookissa:
https://www.facebook.com/KDKotka

Meillä on edelleen meneillään ehdokashankinta kevään kuntavaaleihin. Jos olet asiasta vähänkin kiinnostunut ja pidät kristillisiä arvoja ja niiden esillä pitämistä sekä säilyttämistä tärkeänä, ota yhteyttä allekirjoittaneeseen tai muihin nettisivuillamme mainittuihin henkilöihin. Ehdokasjoukkoomme tarvitsemme erityisesti eläkeläisvahvistusta sekä ehdokkaita 20- 40- vuotiaista perheellisistä ja yksinasuvista miehistä ja naisista.

Ehdokkaiden lisäksi tarvitsemme myös avustajia ja toimijoita tilaisuuksissamme, esim. mainosten jakajina markkinoilla, kahvin keittäjinä, makkaran paistajina, säestäjinä, laulajina, teltan pystyttäjinä, jne. Nettisivuillamme näkyy viimeistään 31.1. lähtien tulevia tilaisuuksia ja niiden päivämääriä. Jos joku niistä sopii sinun kalenteriisi, tule mukaan.

Varsinainen vaalipäivä on 18.4. Silloin tarvitsemme vaalivirkailijoita eri äänestyspaikoille. Tästä toiminnasta maksetaan rahallinen korvaus (170 e työpäivästä). Jos olet tästä työstä kiinnostunut, ota yhteyttä.

Tämä uusi vuosi toi tullessaan muutoksen myös kd:n paikallisosaston johtoon. Vuonna 2021 puheenjohtajana aloittaa valtuutettumme Mikko Almgren, minä siirryn varapuheenjohtajaksi ja Jorma Kaario jatkaa sihteerinä.

Toivotaan, että tästä vuodesta tulee parempi, kuin mitä edellinen koronavuosi oli. Valoa on jo tunnelin päässä!

Toivotan kaikille kd:n ystäville ja jäsenille terveyttä ja sitkeyttä odottaa parempia aikoja sekä siunausta ja varjelusta alkaneelle vuodelle 2021!

Maaret Lommi, varapj.

Avainsanat: KD, Kotka, kuntavaalit