Share |

Uutiset

11.2.2023KD:n valtuustoryhmältä kaksi aloitetta kaupunginvaltuustoonLue lisää »23.1.2023Eduskuntavaalikampanjamme alkoiLue lisää »27.1.2022Mikko Almgren aluevaltuustoonLue lisää »

Uusimmat kirjoitukset

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Mikko Almgren
mikko.almgren(at)gmail.com

Varapuheenjohtaja
Maaret Lommi
maaret.lommi(at)gmail.com

Sihteeri
Jary Högnabba
kotkankd(at)gmail.com

Terveyskeskukset säilyvät

Share |

Keskiviikko 3.10.2012 - Esko Almgren


Kotkassa tapahtuva sosiaali- ja terveyskeskuksen kehittäminen, toteutuu 5-10 vuoden aikavälillä. Nykyinen toimintamalli jatkuu kotkalaisten hyväksi muuttumattomana monta vuotta. Lähipalvelut, jotka jatkossakin säilyvät Karhuvuoressa ja Karhulassa, ovat pääsääntöisesti hoitajatasoisia. Kyseessä on uusi lähipalvelumalli, joka tarkentuu jatkosuunnittelussa.

Hyvinvointipuistoon on tarkoitus rakentaa Suomen korkeatasoisin terveysasema, jossa hoidetaan potilaat ja jossa viihtyvät sekä hoitajat että lääkärit. Kotka varautuu siihen, että uudet toimitilat vetävät puoleensa lääkäreitä, jotka nykyisin hakeutuvat erikoissairaanhoitoon ja työterveyshuoltoon. Hyvin suunniteltu nykyaikainen terveysasema mahdollistaa potilaiden siirron keskussairaalasta terveysaseman tiloihin ja Kotka säästyy sakkomaksuilta.

Korkeatasoinen terveysasema on kallis investointi kotkalaisten hyväksi, mutta me tahdomme sairastaville asukkaille hyvät palvelut. Ei hyvinvointipuiston toteuttamista ainakaan lääketieteellisin perustein voi hylätä.

Avainsanat: Terveyskeskus, Hyvinvointipuisto, sairaanhoito, kotka