Share |

Uutiset

4.11.2018Herkkukorin voittaja arvottuLue lisää »4.11.2018Pieni eduskuntavaalistarttiLue lisää »17.12.2017KD Kotkan julkilausumaLue lisää »

Uusimmat kirjoitukset

  • 6.12.2019 12:46Esko Almgren muistelee talvisodan tapahtumiaLue lisää »
  • 10.11.2019 17:36KD Kymen piirin julkilausuma syyskokouksessa 9.11.2019Lue lisää »
  • 10.11.2019 16:56Kristillisdemokraattien Kymen piirin syyskokous pidettiin 9.11. KotkassaLue lisää »

Yhteystiedot

Puheenjohtaja
Maaret Lommi
Nuottakatu 4, 48910 Kotka
maaret.lommi(at)kymp.net
050 560 7588

Maaliskuun lahjakorin voittaja arvottu

Sunnuntai 29.3.2015 klo 17:32 - Jary Högnabba

Maaliskuun lahjakorin voitti Marja-Leena Westerlund. Arvonta suoritettiin lauantaina 28.3.
Onnea voittajalle!

Viimeinen lahjakori arvotaan lauantaina 18.4., juuri vaaleja edeltävänä päivänä. Tule siis pistäytymään Olohuoneella ja osallistu arvontaan!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: KD-Kotka, KD-olohuone, lahjakori

Turvallisuus puhutti KD-olohuoneen keskusteluillassa

Lauantai 7.3.2015 klo 9:28 - Teksti ja kuvat: Jary Högnabba

KD-olohuoneella Kotkassa järjestetty turvallisuusaiheinen ilta kirvoitti vilkkaan keskustelun.

Kansanedustaja Sari Palm (ehdokkaana myös tulevissa vaaleissa) saapui
KD-olohuoneelle 5.3. alustamaan turvallisuusiltaa. Ansiokas alustus herätti kuuntelijoissa runsaasti ajatuksia ja kysymyksiä. Keskustelu jatkuikin vilkkaana reilun kahden tunnin ajan.

turvallisuusilta-101.jpg

Kansanedustaja Sari Palm avasi turvallisuusillan ansiokkaalla alustuksella.

Illan aikana kävi erittäin selväksi se, että kansalaisten turvallisuutta ei taata pelkästään vahvoilla puolustusvoimilla. Modernin yhteiskunnan turvallisuuteen liittyvät ongelmat rönsyävät ja polveilevat eri sektoreille. Kaikkien turvallisuuteen vaikuttavien tekijöiden koordinoiminen ja priorisoiminen onkin yksi tärkeä ja samalla vaativa tehtävä. Rajan yli salaa metsien kautta yrittävät kuuluvat selkeästi rajavartioston piiriin, mutta entä maakauppoja koskevien lakien ja asetusten ennakoiva pohtiminen? Tai meilläkin yhä laajeneva ongelma: yhteiskunnasta syrjäytyneet ja mahdollisesti radikalisoituvat yksilöt?

turvallisuusilta-102.jpg

Yleisöä ja KD:n eduskuntavaaliehdokkaita mietteliäinä illan antia kuuntelemassa.

Kotkan KD:n eduskuntavaaliehdokkaat Veijo Kilpeläinen, Kari Tiusanen sekä Jorma Kaario pitivät illan aikana myös omat puheenvuoronsa. Oli ilahduttavaa todeta, että kaikki olivat priorisoineet maamme turvallisuuteen liittyvät asiat hyvin korkealle. Näkökulma heidän puheenvuoroissaan oli ehkä paikallisempi kuin Sari Palmilla, mutta samalla myös konkreettinen, juuri tämään alueen ihmisiä koskettava.

turvallisuusilta-103.jpg

Kansanedustajaehdokas Veijo Kilpeläinen (vasemmalla) on juuri pitänyt oman puheenvuoronsa. Ehdokas Kari Tiusanen antaa Veijon ajatuksille täyden tukensa.

Antoisa ilta venyi reilun kahden tunnin mittaiseksi. Illan aikana keskustelu polveili turvallisuusaiheesta toiseen. Kuulijoilla oli myös oiva tilaisuus esittää tarkentavia kysymyksiä kansanedustajalle ja kansanedustajaehdokkaille ja näin saada "täsmätietoa" juuri itseään eniten askarruttaviin kysymyksiin maamme turvallisuuteen liittyvissä asioissa.

turvallisuusilta-104.jpg

Sari kuuntelee mietteliäänä erästä illan vieraan esittämää kysymystä.turvallisuusilta-105.jpg

KD-Kotkan omat kansanedustajaehdokkaat Kari Tiusanen (oikealla) Jorma Kaario ja Veijo Kilpeläinen kuunteluvuorossa.turvallisuusilta-106.jpg

Veijo Kilpeläinen suosittelee lämpimästi: KD:n opas Rohkeus parantaa turvallisuutta

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Turvallisuusilta, KD-olohuone, Kotka, eduskuntavalit, Sari Palm, Jorma Kaario, Veijo Kilpeläinen, Kari Tiusanen

Ensimmäisen lahjakorin arvonta suoritettu KD-olohuoneella

Lauantai 28.2.2015 klo 15:33 - Teksti ja kuvat: Jary Högnabba

Kotkan ja Hamina KD:n kansanedustajaehdokkaat lahjoittavat joka kuukausi eduskuntavaaleihin saakka, arvottavaksi yhden lahjakorin. Ensimmäinen lahjakori arvottiin lauantaina 28.2.

lahjakoriarvonta1-101.jpg

Onnettarena sai toimia ensimmäistä kertaa KD-olohuoneella piipahtanut Joel.


Arpoja oli kertynyt arpalippaaseen runsaasti. Arvonnassa käytetty sankokin täytti reilusti puolilleen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti, tai mikäli yhteystietoja ei arvasta löydy, jää lahjakori odottamaan KD-olohuoneelle noutajaansa. Mikäli voittaja antaa luvan, julkaisemme hänen nimensä näillä sivuila myöhemmin.

lahjakoriarvonta1-102.jpg

Ja onnellinen voittaja on... Voittajan arvontaa seuraavat virallisina valvojina eduskuntavaaliehdokkaat Pirkko Parjanen (vasemmalla), Veijo Kilpeläinen sekä Jorma Kaario (oikealla). Arpalipun nimen julkistaa Juha.


Mikäli onni ei nyt helmikuun arvonnassa suosinut, kannatta osallistua seuraavan lahjakorin arvontaan. Piipahda siis KD-olohuoneella kahvikupposella ja täytä samalla arpalipuke. (avoinna ma klo 15-17, ke, to ja la klo 10-13). Maaliskuun lahjakori arvotaan lauantaina 28.3.

lahjakoriarvonta1-103.jpg

Maaliskuun lahjakori. Arvontaan voit jo osallistua.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: KD-Kotka, eduskuntavaalit, KD-olohuone, lahjakori

KD Olohuoneen avajaisissa ilahduttavan paljon väkeä!

Sunnuntai 1.2.2015 klo 12:53 - Teksti ja kuvat: Jary Högnabba

Lauantaina 31.1. pidettiin KD Kotkan vaalitoimiston avajaiset. Vaalitoimisto ristittiin
oitis uudelleen - siitä tuli KD OLOHUONE. Ja olohuone se onkin - viihtyisä tila
katutasossa jossa on mukava istahtaa kahvikupposen ääreen. KD Olohuone on auki seuraavasti osoitteessa Keskuskatu 13:

maanantaisin klo 15-18, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin klo 10-13.
Aukioloaikoina voit tavata Olohuoneessa Kotkan ja Haminan eduskuntavaaliehdokkaita
ja muita Kotkan ja Haminan KD:laisia.

KD Olohuoneessa kiteytyy yhteistyön merkitys. Ehdokkaat puhaltavat yhteen hiileen jopa yli kuntarajojen (Kotka-Hamina). Näin saadaan Olohuoneen päivystykset järjestettyä ja pidettyä ovia auki mahdollisimman paljon. Kevään kuluessa ja vaalien lähestyessä tahti vielä tiivistyy.

kd-olohuone-avajaiset-net-144.jpg
Lämmin tunnelma KD Olohuoneen avajaisissa


Avajaisissa kävi runsaasti väkeä. Paikalla olivat myös tietenkin kaikki Kotkan ja Haminan eduskuntavaaliehdokkaat sekä joukko muita KD:laisia. Teuvo V. Riikonen Savonlinnasta toi puolueen terveiset avajaistilaisuuteen. Hän on Kristillisdemokraattien 2. varapuheenjohtaja.

Teuvo V. Riikosen mukaan viimeisen viidentoista vuoden aikana maailmassa on tapahtunut monia radikaaleja muutoksia. Riikonen mainitsee niistä kolme, maailmanlaajuisilta vaikutuksiltaan erittäin kriittistä tapahtumaa: WTC-tornien iskut Yhdysvalloissa, Arabikevät, sekä amerikkalaisen Lehman Brothers -investointipankin konkurssi. Näiden kaikkien tapahtumien jäljet heijastuvat nyt globaalina kansalaisturvallisuuden heikentymisenä. Riikonen kertoo, että juuri turvallisuus tuleekin olemaan yksi kevään eduskuntavaalikeskustelujen pääteema. Suomen kohdalla Riikonen pitää kuitenkin merkittävimpänä turvallisuuteen vaikuttavana tekijänä - ei ulkoisia uhkia - vaan Suomessa tällä hetkellä vallitsevaa tilannetta, jossa nuorisoa syrjäytyy yhteiskunnan turvaverkkojen ulkopuolelle yhä kiihtyvällä vauhdilla.

kd-olohuone-avajaiset-net-153.jpg
KD:n 2. varapuheenjohtaja ja eduskuntavaaliehdokas Teuvo V. Riikonen kertoo tämän hetken ajankohtaisimmista asioista tulevan kevään eduskuntavaalidebatteja ajatellen.

Alla vielä muutamia avajaiskuvia.

kd-olohuone-avajaiset-net-133.jpg
Kotkan ja Haminan eduskuntavaaliehdokkaat sekä "savolainen" vierailija yhteispotretissa. Vasemmalta: Kari Tiusanen Kotka, Pirkko Parjanen Hamina, Jorma Kaario Kotka, Teuvo V. Riikonen Savonlinna, Veijo Kilpeläinen Kotka

kd-olohuone-avajaiset-net-123.jpg
Liveyleisöä sekä Roll-Uppeja

kd-olohuone-avajaiset-net-158.jpg
Kahvipöytäkeskusteluja. Politiikkaa ja muuta...

kd-olohuone-avajaiset-net-159.jpg
KD OLOHUONE Keskuskatu 13. Tervetuloa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: KD, Olohuone, Vaalitoimisto, eduskuntavaalit, Kotka